31 Mayıs 2016 Salı

Lazer Epilasyon


Lazer epilasyon tedavisi, belirli bir dalga boyunda ışık demeti ile kıl kökünün ısıtılarak kalıcı olarak yok edilmesi prensibine dayanır. Lazer Epilasyon, yetişkin bireylere güvenle uygulanabilen konforlu, az acılı bir yöntem olup doktor kontrolünde uygulanması gereken bir tedavi türüdür.

ALEXANDRITE LAZER

Açık renk cilt, siyah tüylerde etkilidir.Tüm dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen sistemdir. Genelde Türk insanı açık tenli, siyah kıl yapısına sahiptir.Alexandrite lazer kıl köküne ulaşarak kalıcı ve etkili sonuç alınmasını sağlar. Dinamik soğutma sistemi sayesinde acı hissi yok denecek kadar azdır. Long pulse tipleri tip IV cilde kadar rahatlıkla kullanılmaktadır. Cihazın ciltle teması olmadığından hijyen açısından sorun yaşanmaz. Merkezimizde FDA ve CE onaylı Long Pulse Alexandrite Elit Lazer sistemi kullanılmaktadır.

Nd:YAG LAZER

Her cilt rengine güvenle uygulanır, ince kıllarda da etkilidir. En koyu cilt tipi Afro-Americana dahil, cilt lekelenmesine sebep olmaksızın uygulanabilir. Bu nedenle yazın uygulanmasında bir sakınca yoktur. Bu lazer sisteminin melanine hassasiyeti çok azdır. Deriye lazer enerjisini gönderirken en dış tabakayı koruyan özel soğutucu ünitesi mevcuttur. Uygulama esnasında ciltle teması olmadığından hijyen açısından sorun yaşanmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder